Aplikasi nanotéhnologi

Ngartos Nano Néng oksida Nano séng oksida mangrupikeun jinis anyar produk organik anorganik anu hadé dina abad ka 21. Kusabab miniaturisasi ukuran partikel sareng luas permukaan anu spesifik, nano sé...
Gambar bubuk tambaga nano Parameter teknis Bisa ngaropéa numutkeun kabutuhan customer Fitur utama Bentuk spherical, ukuran partikel seragam, kristalitas ageung, kasucian produk anu luhur, kagiatan ...
Tambaga Nano tiasa dianggo salaku generator hidrogen termal, propellant gél, agén aktif durukan, katalis, beberesih cai, nyababkeun agén aktif, agén antibakteri sareng saterasna. Tambaga Nano ngagadu...
Salaku cara sareng prinsip industri manufaktur tradisional parantos dirobih lengkep, percetakan 3D, anu mangrupikeun téknologi inti utama, parantos janten standar pangukuran téknis pikeun industri ma...
Nalika aya operator penerbangan (disebut salaku operator pesawat pondok), seueur jalma anu henteu biasa. Pamawa pesawat mangrupikeun simbol kakuatan nasional anu lengkep sareng ogé penting pikeun nga...
Anyar, Universitas Élmu sarta Téknologi Tiongkok sareng tim Universitas Toronto digawé babarengan pikeun mendesain metode "pertumbuhan epitaxial axial epsixial" pulsed pikeun suksés nyiapke...
Pambuka: Salami 70 taun katukang, dua gizmos parantos netepkeun deui cara hirup sareng padamelan. Kalayan munculna microchips sareng transistor éléktronik, pamekaran produk éléktronik generasi sabage...