Aplikime nanoteknologjike

Kuptimi i oksidit Nano Zink Oksidi i zinkut nano është një lloj i ri i produktit inorganik të imët me funksionim të lartë që përballet me shekullin 21. Për shkak të miniaturizimit të madhësisë së gri...
Fotografi nano pluhur bakri Parametri teknik Mund të personalizohet sipas nevojave të klientit Karakteristikat kryesore Forma sferike, madhësia e grimcave uniforme, kristaliteti i madh, pastërtia e...
Nano-bakri mund të përdoret si gjenerator termik hidrogjeni, nxitës xhel, agjent aktiv i djegies, katalizator, adsorbent për pastrimin e ujit, agjent aktiv shkrirës, agjent antibakterial etj. Nano ba...
Ndërsa metodat dhe parimet e industrisë tradicionale të prodhimit janë ndryshuar plotësisht, shtypja 3D, e cila është një teknologji kryesore thelbësore, është bërë një standard teknik i matjes për i...
Duke folur për transportuesit e avionëve (referuar shkurtimisht si transportues aeroplanësh), shumë njerëz nuk do të jenë të panjohur.Një transportues aeroplanësh është një simbol i forcës gjithëpërf...
Kohët e fundit, Universiteti i Shkencave dhe Teknologjisë së Kinës dhe ekipi i Universitetit të Torontos bashkëpunuan për të hartuar një metodë "pulsed rritje axitale epitaksiale" për të pë...
Hyrje: Gjatë 70 viteve të fundit, dy gizmos kanë ripërcaktuar mënyrën se si njerëzit jetojnë dhe punojnë. Me ardhjen e mikrocipeve dhe transistorëve elektronikë, zhvillimi i produkteve elektronike të...