Aplikasi nanoteknologi

Ngerti Nano Zinc Oxide Nano zinc oxide minangka jinis produk organik anorganik apik anyar sing madhang ing abad kaping 21. Amarga Miniaturisasi ukuran partikel lan wilayah permukaan spesifik, nano zi...
Gambar bubuk tembaga Nano Parameter teknis Bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan Fitur utama Wangun bunder, ukuran partikel seragam, kristalitas gedhe, kemurnian produk, kegiatan lumahing dh...
Tembaga nano bisa digunakake minangka generator hidrogen termal, propellant gel, agen aktif pembakaran, katalis, adsorbent ngresiki, agen aktif agen, agen antibakteri lan liya-liyane. Tembaga nano du...
Minangka cara lan prinsip industri manufaktur tradisional wis rampung, 3D printing, sing dadi teknologi inti utama, wis dadi standar pangukuran teknis kanggo industri manufaktur maju ing macem-macem ...
Ngomong pelaku usaha pesawat (sing diarani minangka operator pesawat sing cendhak), akeh wong sing ora bakal ngerti. Ana operator pesawat minangka simbol saka kekuatan nasional negara sing komprehens...
Bubar, Universitas Ilmu lan Teknologi China lan Universitas Universitas gabung kanggo ngrancang metode "pertumbuhan epitaxial axial epalaksial pulsed" kanggo sukses nyiyapake heterojunction...
Pambuka: Sajrone 70 taun kepungkur, rong gizmos wis nemtokake cara urip lan pakaryan wong. Kanthi kedadeyan transktor mikrofon lan elektronik, pangembangan produk-produk elektronik generasi sabanjure...